Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Thursday, December 30, 2010

Futsal ole ole

Malam ni 1st time untuk tahun ni aku main futsal.haha. mana tak nya, kat uia lagi lah haram nak turun padang kan. Konon aku nak tambah berat badan sampai 70kg tanpa bakar lemak.hahaha. pelik2 je aku ni.(orang nak kurus aku nak gemok).

So tadi bout 9pm jijul call ajak main futsal. Then aku cam excited giiler pon join lah.nama pon da lama tak main kan, so kasut pon aku gi rembat kasut sukan PLKN aku dulu(berhabuk). Ijal yang drive kereta pickup aku depan rumah aku. Kitorang main kat sungai Raba(rubber estate okay.jgn pk bukan2)hahaa. Sampai sana dalam pukul10. Aku tengok budak2 da pon main, rupanya kitorang datang lewat sejam.aiyoooo.. dorang main gilir2, bila turn aku and jijul tak sempat nak main sbb masa da habis. Uwaaa~

[+/-] show/hide this post




Tapi tak habis kat situ, kawan2 ajak main kat tempat lain lak(Ole futsal) since aku and jijul belom main lagi. Kitorang dapat book pukul12-1. Tapi time tu kitorang baru pukul10.30, masih ada lagi 1jam lebih.so kitorang(aku, jijul and atip) lepak kat McD and yang lain kedai mana entah. Kami order happy meal je dapat mainan hot wheels tuh.haha. so sharp pukul 11.40, kitorang bergerak ramai2 ke Ole futsal bukit changgang.

Sesampai je, kitorang pon cari port nak letak barang2. Kitorang dapat main dalam pukul 12lebih sebab padang kitorang book still ada orang guna.daammit. perrghhhh gua cakap sama Lu memang penat nak mampos main futsal rasa nak terkeluar buah pinggang ni. Main baru 15minit gua da pancit giler.mayday mayday.hahaha. kitorang ada 12 orang main 5vs5 tukar2 orang. Aku da pancit memang tuka orang la jawabnye.

Then turn aku pulak main lagi, memang semangat ah main. Dengan bangganya aku dapat golkan 2 3 untuk untuk tahun ni.ahahaha. game habis dalam pukul2. Tiap orang bayar RM6(total=RM70). Selesai semua, aku dengan jijul balik rumah sebab tak larat while yang lain pergi lepak kat McD minum2 makan2.
Thanks Jijul, Atip, Ijal, Apip, Naim, Jelan, Adeep, Pelat, Tetok, Jun, Amirul. You guys best!!

2 lυaнan нaтι:

atiey_ika said...

hai mael!!!
fisrt commentor i guess.. hehe

ismail putra aidil adha said...

hahaha.yeayyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...