Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Saturday, January 1, 2011

laptop aku lagging .LOL

well tak penah2 aku balik UIA awal 1hari, at least paling awal pon petang ahad da sampai UIA.naik giler gak ah aku malam tadi kebosanan.akan tetapi while facebook+ing ,aku dpt msg untuk join group ni KBS Click Here. this group specially created for all the bloggers so that can exchange their link with 1 sama len. awesome kan ?? :) so far members agak memberi sambutan.. and what can i say. you guys awesome! haha

[+/-] show/hide this post



you guys tak tahu what happened to my laptop last nite. 1st time dalam hidup aku ,browser Mozilla Firefox aku not responding dekat 10kali.tensen gak aku .hahaha. mana tak nya chatbox group yg sume taip bertalu2 .pergghhh terbaek sampai hang abis laptop aku, aku xleh nampak pic korang just tulisan je.LOL and lagi 1 puncanye ialah aku nak mengfolow blog korangggggggg. aku setakat nak folow sorang due okay la, tapi ni dekat 200 orang(sume members group), aku bukak korang punye blog sekali 10 and untuk sekalian kalinye, not responding lagi.. uwaaaaa


tapi aku tidak putus asa disitu, aku try dekat chrome lak, i tell you sama je.. bukak 10 terus, sume lagu keluar and terus restart laptop aku. you guys memang awesome :) blog yang dahsyat.hahaha. TAKPE DOWH, KORANG(BLOGGERS) PUNYE PASAL, NO HAL LAH SETAKAT HANG2, NOT RESPONDING2 NIH. :) by time aku bukak korang punye blog satu persatu so that aku xhang lagi. no worries, i will follow u'all asap okay!!

10 lυaнan нaтι:

Amar Za'im said...

terbaik doh yang ni.
demi blogger,sanggup ku hang kan laptop.
hohoho

ismail putra aidil adha said...

well amar. as i told u last nite. semangat blogians.ahaha

Aflina Affandi said...

fuyoooo , hahah thumbs up la ;)

ismail putra aidil adha said...

hahahaha thanks fynn :)

fatin sh said...

ahahah . sampai begitu sekali !
tapa , untuk bloggers kan . :)

ismail putra aidil adha said...

yup fatin ,hehehe

man yusoef said...

gile salute ah camne...nak letak macam2 lagi ah kat blog..hahahah

ismail putra aidil adha said...

hahah thanks :)
yeahh letakk je macam2 :))

Alyph Farhan said...

terbaek la.... hahahahaahaha..

ismail putra aidil adha said...

tahu tak pe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...