Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Sunday, February 13, 2011

KENCANG ! buat duit dengan HEARTBEAT !

assalamualaikum dan selamat petang semua . ok , arini nak cite pasal heartbeat ! aku baru je join semalam dan earning ade jugak peningkatan . ape kate korg sume try . ia lgsung x ganggu status nuffnang . jangan risau okey? korang korang yg berminat bole follow step kat bawah ni . sambil online online bole tambah duit sampingan kan. mata duitan ? maaf . kepada sesape yg cakap cmtu.anda salah , peluang rezeki ALLAH dah bukak , then , kenapa nak sia sia kan. lain la kalau mata duitan tu kikis duit orang , haa tu ye salah . tp ni ade la satu alternatif untuk berjaya . ape salahnye . ok , penat membebel panjang . sesape yang nak join .
ikot step ni :

1) klik banner di bawah ni atau banner pada sidebar blog ni :



2) then , klik dekat "let us start" .


3) kemudian , klik dekat create account .



[+/-] show/hide this post


4) pastu , isi borang ini selengkapnye . jangan tipu *amaran keras, dh siap tekan continue .


5) then , pas dye kuar your account has bees successfully registered , Kalau nak buat duit, ko klik “Join HB!Affiliate” .


6) kemudian klik dekat online application.


7) isi borang ni dan tekan continue .


8) dah register , klik get a code .


9) Lepas tu pilih kod, copy n paste dalam blog ( macam nuffnang) pilih la..ade 4 tu..macam aku ni letak kat sidebar je..amik la yang square ;)




itu sahaja .mudah kan ? so jum cube sekarang ! dah siap , tggl je link blog korg kat komen entry ni bole aku pegi n klik heartbeat korang ! dan bole check earning korang ade peningkatan atau tak ! selamat mencube ! senang same2 mari bantu bangsa kita ! share the info n get the reward !

sekian .



p/s= thanks to Ryryn Azman sbb kenalkan iklan ini kat saya. click iklan die jugak tau.


12 lυaнan нaтι:

eXteRLieDxTRaXEngeRZ said...

hai.
da buat.
thank bro. nie ade tinggalkan link.
ade juge buat entry.mari2 singgah.
nice blog!
http://exterliedxtraxengerz.blogspot.com/

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

oh okay :) thanks yahh
nak usha2 blog kamu!!

Cik Azizah said...

da buat :)

sila g ke blog jijah untuk info lebih lanjut.hehehe
http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/01/boleh-masyuk-dengan-heartbeat-try-lah.html

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

haha.okay cik azizah. saya nak tinjau :)

Cek Aiza said...

sy dah buat ! hehe... thnx
http://tnputry.blogspot.com/

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

saya nak click kat iklan cek aiza :)

eXteRLieDxTRaXEngeRZ said...

eyt.takde effect pon.bagaimana yek..:D

nina said...

http://needslifejourney.blogspot.com/

jom klik men-klik-kan diri kite :P

nina said...

btw, mcm mane nak check earning kite ek???

Nurul Afifah Addnan said...

da bwat da cenanye..cje nk usha blog ni..nurul ske blog ni..ad info2 n senang nk bce..follow..!

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

eXteRLieDxTRaXEngeRZ; maybe lmbt cket kot.now saya da 12sen 2ari ni.haha.

nina; da klik2 :) cek kat [MY HB!Affiliate]

afifah; thanks !!!

hidayah sapidih said...

da wat..tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...