Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Wednesday, February 9, 2011

Jumping High Photo Contest


lame sungguh xmasuk mana2 contest nih. act this is my 2nd contest.LOL haha
tapi selepas terbaca dekat blog Lifeoftyra. aku rasa cam berminat nak masuk.so aku pon bukak external dan mencari segala gambar yang pernah aku lompat.haha and finally aku pon jumpa



gambar ni masa bile yah? ermm.. ohh ha. time aku form 5, ikot along aku pergi picnic kat sg.congkak dengan kelab photograpi die. aku jadi bahan uji kaji .erh.. bile tgk gamba2 ni, aku rasa cam "OMG aku ke nih?" =.=' hahaha

so ni orang2 yang aku rasa pernah terbang di udara:)
========Nafis========
========Syed Hakim========
========Rara Tan========
========Ifti Larina========
========Meor Amirul========

[+/-] show/hide this post


Syarat-syarat contest ;

1. Follow Lifeoftyra supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST.
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu.
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)

Mudah sajaa kan ? Marilah join ramai-ramai.
Hadiah menarik dari Singapura menanti anda semua ! ;D
Terima kasihh.

TARIKH TUTUP : 20MAC2011 (Ahad)

6 lυaнan нaтι:

nelly said...

Gud luck !!
=)

jom baca : Blogger kena professional"

Tyratyra said...

terima kasih sebab join :)
gambar smart kutt !
goodluck yea ;)

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

nelly; thanks ^^ t kite bace

Tyra; fuhhhh...haha tQ :)

napeace™ said...

Oh Em Gee.. Aku kena tag. Masalahnya aku takde gambar tengah lompat. Gambar menggedik banyak ah. HAHA

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hahah napeace. sempat tangkap gambar lagi.cepat2

n@m@n said...

fulamak gambar first..uniknya!!

Jom join GA header
http://mrsfiza212.blogspot.com/2011/02/ga-jom-kami-buatkan-header-untuk-kamu.html

Jom cuci gambar passport kalis air 32 keping RM7
http://naman0807.blogspot.com/2011/01/jom-cuci-gambar-passport-34-keping.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...