Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Thursday, February 24, 2011

freedom!

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
merdeka sudah.sebab exam sudah tamat and jugak tamat lah hari2 ku di cfs. wink2. cuti 7 bulann weh,, jgn nak maen giler. ape nak buat cuti lame2 nih. mahu gak ah ada anak sorang,hahaha.
tak tahu nak keje ape, kalau korang ada keje kosong, pm la aku.nak ajak jumpe ke(area KL sel) :)

hepi2 memang hepi exam dah habis tapi rasa gundah gak buat last paper tadi iaitu math. susah woo.huhuhu doakan saya berjaya ye!!!
bawah2 ni contoh soalan yang aku jawab.LOL jk

[+/-] show/hide this post














see susah giler kan soalan exam nih.sampai siap lukis bunuh diri.hahaha
hidup mesti enjoy!!!!


2 lυaнan нaтι:

Rozuan Ismail said...

i hate maths.. semalam.x leh jawab soalan statistics..

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

rozuan; statistics pon susah gak tuh.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...