Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Monday, March 7, 2011

caya tak caya !

ni adalah komen terkumpul yang telah dikumpulkan oleh beberapa ahli dalam Sahabat Blogger. giler bukan? tajuk just simple hari berpantun, memang sume stok bagi pantun 2kerat.haha


dari pukul 2hingga 6 sebanyak 600komen telah dihasilkan. fuhhh kemudian telah disambungkan pada sebelah malam sampailah jadi komen sebanyak tu. ingat nak buat seribu sehari ,lama2 tak sejuta ?
sorryy takleh nak printsreen semua seribu, tak sanggup aku nak tekan view all tu.hahaha. so aku just ambik tajuk je.nama mana yang tak appear tu sorry ye.hehe


ini adalah antara orang yang memantun
->Rahim Pandai (pencetus idea)
->Jangan Klik
->Nur Atikah Shaari
->Ilham Arman (spam lebih)haha
->Hazwan
->fakhrul zulkifli
->che ain
->are na
ada lagi tapi tak jumpe link.PM aku ye,nanti aku update^^

[+/-] show/hide this post



p/s=benda2 giler cam ni kalau main tiap2 hari boleh mati. yeahhhh!!

6 lυaнan нaтι:

tika said...

hahaha...boleh mati...???
tapi ko main gk td kan...?nasib baik 100 je,kalau 1000 lg,aku xtau la pe yg jd...
si FZ yg xmasuk pn leh gile tgk post tu...ape lg kite yg komen...
hahaha

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

tu ah pasal . tadi pon da sakit2, belom kronik lagi. hahaha
aku tak ingat FZ yg mana sebab aku join sekejap je.

"Che Ain" said...

xnak komen dah letih nk buat pntun dua kerat..

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hahahaha .terimakasih kerana berbakti ^^

niniem said...

hahaa...xpnh lagi tgk komen bnyk2 nih~

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

niniem;sume tu pantun je. caya x? aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...