Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Saturday, March 12, 2011

pagi yang tak berapa nak ada matahari



di saat orang lain sedang lenak dibuai mimpi, seawal 6pg aku da bangun then tido balik. hahaha. kemudian pukul7 bangun balik bersiap untuk pergi kerja. ahhhh nak tidooo lagi.huhu

ntah kenapa, harini siap awal pergi ke giant. dalam pukul8 da bertolak. jalan raya agak lenggang, walaupun begitu masih terdapat pengguna jalan raya yang sangat "pandai" <--ni pasal entry marah, update lain. apa yang nak aku citer ni aku sampai giant(lokasi dirahsiakan) dari banting setengah jam je, aik cepat betul.abang aku takdela bawak laju sangat standard 120km/h(v6). disebabkan dalam 8.30 sudah sampai dan ia terlalu awal lalu kami pon singgah kedai mamak yang berdekatan untuk bersarapan(maklumla sepatutnya tiap pagi mak akan buat bekal untuk kami.comelkan?)hahah yang paling best ialah tak penah2 abang aku lupa bawak beg laptop dan die tertinggal harini, lebih best kunci ofis pon dalam beg laptop tu.hahaha. aku bertanya " camna nk punch kad?" dia jawab dengan penuh hemah " esok jela punch". nice one la bro.hehe aku patot update sejam yang lalu ni,tapi abang aku dok main cityville tadi<--macam budak2. hahah. tak kisah la alang oi(abang yang ketiga)

[+/-] show/hide this post





mulakan harini dengan senyuman okay :)(cam dalam gamba kat atas)



p/s= ntah la.tak berapa nak ada mood.rasa cam sedih je pagi ni. sigh*

8 lυaнan нaтι:

~CiK TiNieY~ said...

demam2 pun,saya senyum lagi...hehe...;)

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

amboii sama cam gamba tu =P

~CiK TiNieY~ said...

haha...ya benar tu...=p

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hahaha CT ni gile sbb dmm. =P

tika said...

ade la tu bnde yg xkena...bek citer...!
*ugut*heheh

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hurm xd pe pon NAS .mm

tika said...

xkan le xde pape...jg2..aku ade 6th sense tau!heheh...takut x?

anyway,kalau nak citer,ko leh cari aku,no hal la..aku kan kawan a.k.a sis...*xleh abeskan ayat*haha...

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

okay sister.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...