Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Monday, March 14, 2011

selamat jalan

ahhh aku patut update entry ni kelmarin pas hantar abang aku kat masjid shah alam.tapi apakan daya banyak kerja sangat.fuhhh FYI pelajar2 mesir selangor kena berkumpul kat masjid shah alam before dihantar naik bas ke KLIA. agak ramai lah yang datang pelajar2 ngn parents masing2. ni ada lah sedikit kenangan ngn abang Isa before die naik bas :)

ni ha abang aku, ISA. aha. muka die relax2 je. final year die nih. good luck!!


dari kiri alang aku, bonda, Isa dan ayahanda


cuba cari mana aku ? hahahah


adik beradik lain da datang da, tapi dorang balik awal.pape ntah, ape la salahnya tunggu naik bas sekali. <-- tak puas hati.haha

[+/-] show/hide this post



p/s= cepat2 la balik sbg ise. kat uma banyak ayam itik sedang tunggu. hahaha



3 lυaнan нaтι:

tika said...

huhu...ko yg mana ea?xkenal..xkenal...cube wat anak panah skit kt pic tu....hahah

leyzajamil said...

bw & folo sini..
awak nampak bijaksana orangnya :)

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

NAA; xya ngade2.hahaha


leyza; thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...