Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Friday, March 11, 2011

nak ROmain g tempat lain lah.




1st time aku rasa aku nak buat entry hati panas, marah2. tensi lak aku dibuatnya. kalau tengok kat tajuk pon ehem3.paham2 la ye. before aku bercerita jaoh, meh aku story akar2 dulu. FYi aku kerja kat Giant(lokasi dirahsiakan), kerja jaga kedai aksesori(booth je) . kedai aku ni sebelah nya kedai Tart Cheese(sedap woo, tekan la nak tengok) . pastu belakang aku lak kedai karoke.

yang aku nak story ni ialah kat kedai karok ni. ahhhh. aku tak berapa nak suka lah ngan orang yang kerja kat karok ni. ade 3 orang kerja ,1 laki 2 pompuan. aku tak tahu nama sebenar so aku just bagi nick nama. laki=ALI ,pempuan1=MIMI, pempuan2=DAYAH.

ALI ni da kawen okay. tapi die dok menggatal dengan DAYAH(single lagi). dari pagi aku bukak kedai sampai la aku tutup dorang berkepit je(memang la da sama2 kerja karok).LOL. tak2 bukan tu maksud aku. si ALI ni kapel ngn dayah. ewwwwww(xsweeet langsung) muke dua2 cam. erhhh. kalau korang tengok korang tahu la nilai.

tahu la dorang kapel, pas tu yang aku panas tu dorang dok buat benda bukan2 kat kaunter public orang boleh nampak, kalau dalam kedai karok,tu okay lagi la kot sebab aku tak nak ambik tahu sangat. aku nampak kadang comolot la, pegang2 *****. ah shittt. pegi la hotel ke ape . dammmnn.

[+/-] show/hide this post





mesti korang nak cakap bagitahu la bos dorang. ni pon buat aku lagi panas, tadi jiran2 kedai bagitahu aku yang bos dorang da mara kapel tu. pas tu si ALI tu suspek aku n jiran2 lain yang repot kat bos die. ahh agak2 la.. kalau ikot kan hati aku baik aku repot kat abang aku(GM GIANT) tutup je terus kedai karok tu da jadi cam tempat tempat karoMAIN. si ALI tu usha2 aku. ahh gi mampos ah. da buat salah tu da la, g la kawen dari buat benda tak senonoh.



p/s= da kawen tak seda diri dok main ngn pempuan len. kalau laki hensem or pempuan lawa takpe gak.shitt la




7 lυaнan нaтι:

Ecah Ecot said...

haa..gak2 la kn..baling mic jek..haha

tika said...

haha...
first..gmbr lmbu tu mmg comey...haha...

second...laki tu mmg nafsu buaya kot...

third...pompuan tu mmg xtau malu...

*err...ko tgk wayang free ea?*hahaha...jgn wei,kang tmbh rabun ko nnt....

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

eca;; tu ah rasa nak sumbat je mic kt mulot dorang



NAS; 1st lembu tu seksi.haha xnk aku tgk wayang free cam tu, klu laki hensem n pompuan lawa xpe. hahahahaha

Amira Anorah said...

awok pon layan ape dorang buat~~~ye dak?

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

AA: seyes tak. terpandang je .nyampah saket mate. ggrrr

ieman said...

siyez damn giler..cam seangkatan ngan maria ozawa jeh

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

ieman; maria ozawa? kenapa ngn dieee??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...