Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Wednesday, January 19, 2011

10 Perkara Lelaki Harus Lakukan ......

tips ni saja untuk tatapan semua samada lelaki yang single or ad gf. kalau single, boleh la gune tips2 ni di masa depan. and yang ada gf tu, mesti korang penah alami saat2 "dingin" bila gf korang PMS kan.fuhh... try usha kat bawah ni, boleh amalkan.

1. Hadiah coklat kepadanya. pasti si gadis gembira menerimanya. sesungguhnya pemberian kamu itu menjadi ubat kepada emosi gadis kala itu

2. Nyatanya kehadiran PMS bukan waktu memutuskan hubungan. peranan lelaki perlu lebih meahami pasangannya. ikut rentak si dia dan layanlah dia sebagai seorang puteri sepanjang seminggu itu

[+/-] show/hide this post


3. Lelaki sering terkena leteran tentu mendapati kedatangan period teman wanita bukanlah hari yang paling indah. Cuba tumpukan perhatian lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya. ucapkan cinta dan pujinya cantik lebih-lebih.

4. Harap teman lelaki lebih memahami dan tidak mengemukakan apa-apa persoalan atau masalah dalam waktu begini. kejutan perlulah yang bermanfaat dan benar-benar menggembirakan.

5. kala si kekasih mula bertanyakan tentang badannya, jangan pula menambah bara dengan mengunkit dia makan kek brownies semalam.

6. sebaik-baiknya tarik kekasihmu dan bawa dia bersiar-siar. Udara segar mampu mengubah moodnya. jangan sekali-kali mengingatkan dia mengenai ketidakselesaannya.

7. jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kamu masih merokok walaupun sudah berjanji mahu berhenti, atau baju kamu bertaburan di lantai, kerana saat begini memungkinkan dia meninggikan suara

8. Adakah lebih baik kamu pelajri kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri. barulah bahagia dan serasi hidup.

9. bagi suami, belailah isteri jika dia dalam kesakitan. dodoi isteri agar dia lebih tenang. Manakala sang kekasih pula, bisikan kata-kata manis di telingannya menerusi telefon jika dia rasa kurang selesa.

10. Dengan kehadiran kamu wahai lelaki yang sangat memahami, ia bakal meringankan lagi tekanan wanita. Hadiahkan wanita Kotex soft & smooth Overnight & Librese kerana ia pilihan tepat..



kaum ladies, betol ke tips2 di atas ni??

p/s= naseb lah lelaki takde PMS. hahaaha

9 lυaнan нaтι:

eiei =D said...

HAHAHAHH !!

u mmg pandai laaa! =D

napeace™ said...

HAHA kelakar. Walaupun aku takde gf~
T____T

ismail putra aidil adha said...

eiei; hahaha.well pengalaman.haha

napeace; ko try untuk diri ko je.hehe

ainina rasidan said...

hahaha.. bgus betul ko ni haha

ismail putra aidil adha said...

nina; pengalaman yang mengajar :)

intan rahmithul husna said...
This comment has been removed by the author.
ismail putra aidil adha said...

ala nape aku sengal ?? :( huhu

gEe said...

yg last skali tu, mmg romantik. haha!

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

yekeee??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...