Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Tuesday, January 11, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !!

Here we go, who knows finally I have guts to join this contest. bukan apa, i mean this contest has been organized by a girl name Farzana Ariffin.


hahaha..seee. this is just for fun. saja cuba nasib lah. heeee. and FYI the prizes of cos girl accessories which are clothes,dresses.haha.kalau you guys tak caya click ----> Pelangiwardrobe Hannah if you have been choose as a winner, you can choose any cloth you want. cool ha? anyhow I still wanna join this :) dont ask me what im gonna do with the cloth. =D

and if you guys interested with the contest, see here all the terms and the conditions.

[+/-] show/hide this post



1. jadi follower Farzana Farzanto .
2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana.
3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
4. buat 1 entry tentang contest ni.
5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

and bawah ni are the luckiest person yang telah ditag :)

=awanpagi=
=baahbie=
=napeace=
=meor=
=kuchai=

heehehehehe..
senang kan? join lah :) ada rezki tak kemana.


5 lυaнan нaтι:

napeace™ said...

HAHA tak nak buat ah. Boleh?

ismail putra aidil adha said...

syarat je :)

myravea said...

Good luck :)

ismail putra aidil adha said...

haha thanks myravea :)

Rozuan Ismail said...

your new follower..thanks tinggalkan link tadi.. btw,good luck for this contest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...