Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Monday, January 3, 2011

swimmingg time yeahhh!!

woahh what a tiring day.kelas seawal 8 pagi sampai pukul 12. memang best hidup as a student U nih.ikotkan hati malas tol nak pergi kelas awal2 sangat nih.haih. so habis je kelas pukul 12 tu, aku terus masuk bilik and baring sambil denga lagu Like a G6 memang layan.heeeee. tiba2 dah nak pukul1 ,hujan turun dengan lebat. kalau tido sedap nih. tapi aku pegi ngadap laptop main CS.aha

Ntah camana, tiba2 romateku(syazani) bertanya "kitorang nak pergi swimming ,nak ikot tak?" aku pon cam tak buat pape,selen dari buang masa je, aku pon follow dorang.first time ikot dorang pegi swimming(dorang selalu). kalau ikotkan nak pergi before zohor tadi, tapi tadikan hujan so bertolak dalam 2.30. aku just bawak tuala je. hehe. tak jaoh pon tempat swimming kitorang, just kat Vista angkasa yang kat belakang stesen universiti tu.

[+/-] show/hide this post



kitorang naik bus metro, tambang rm1 sorang je.tapi ape yang membuatkan aku kagum ialah tempat kokpit.jk. tempat driver tu.da macam rumah da aku tengok.memang lawa lah.aku sempat ambik gamba.



first time gak ah aku tengok bus metro nih ada sound system ,memang cool lah driver nih.heee. then ciap ada hiasan sikit kat tempat driver



see...cool kan?? haha. pastu kami pon tiba di kolam renang tu. sekali masuk rm2 and kalau tak bawak seluar renang kena sewa lak, rm2 lagi,ahaha. kalau nak aksesori lain.LOL like goggle ke,pelampung baya lagi rm2. haih. btw this swimming pool is under DBKL. aku pon cam da lama tak mandi, ooppss tak, i mean mandi kolam lah.haha. pas salin proper attire untuk swimming, ape lagi terjun lah. gambar2 tak dapat disiarkan kerana tak diluluskan. haha. macam2 gaya kitorang buat, gaya anjing,katak and bermacam binatang lagi. penat giler 2jam dok berenang sampai 4.30.

haaa yang ni gamba pas mandi kolam,haha

ni hazrin romate aku. heee

ni owner blog nih. :)

pas tu kami pon pulang semula ke pusat asasi UIA. woaaaahh. thanks syazani and hazrin coz ajak aku swimming. hehe. korang bile pulak ?? =)

2 lυaнan нaтι:

MAKCEK bukan NENEK said...

kejap sbelum tuh nk screamm .
waaa template nih ,igt nk pakai juga tapi x jadi sobs sobs .
heheh best le berenang ?
x reti nk swimming .huhu

ismail putra aidil adha said...

hahah scream la :)))
la..nape template ni xjadi??
tell me, mybe we can figure it out.

best la gak, u shud try!yeahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...