Follow me on Facebook Follow me on Twitter

Sunday, January 16, 2011

untuk peminat kipas susah mati korea

aku tak la fanatik sangat dengan korea2 nih. tapi aku ada info sedikit yang mungkin korang minat tentang artis2 korea.artis2 top kat korea,tapi tak berapa updated lah. hehe

1.H.O.T bermula kefemesan pada tahun 1996. Group ni ada 5orang.lelaki je.aha

2.S.E.S was the origin of girl idols pada tahun 1997. Group ni dianggotai oleh 3angels yang telah banyak mencairkan peminat2 lelaki.heeeeee

3.pada tahun 1998 lak group SHINHWA lak telah naik dan menjadi femes.ada 6orang ahli and kesemuanya lelaki.

[+/-] show/hide this post


4.pada tahun 1999 lak FLY TO THE SKY muncul dan menjadi artis top dengan suara nya yang sedap.sedap ke ?hehe

5.wahh seksi giler minah ni. minah ni ialah BOA yang femes pada tahun 2000.beliau memulakan karier sejak berumur 13tahun.

6.mamat2 jambu ni lak ialah TVXQ yang dianggotai 5orang. mereka femes pada tahun 2004.fuh

7.next ialah CSJH.awek2 nih femes masa 2005.

8. haaaa yang ni sapa tak kenal kan. mereka nih ialah SUPER JUNIOR juga femes pada tahun 2005.

9.haaaa yang ni lagi lah.aku minat yang ni. awek2 aku nih.oops awek2 nih IALAH SNSD.dorang mula up pada tahun 2007. ada 9orang kesemuanya iaitu SOOYOUNG, YURI, JESSICA, HYOYEON, SEOHYUN, SUNNY, TIFFANY, YOONA anf TAEYEON.


p/s= aku minat SNSD sebab tu aku letak detail cket tentang dorang.haha. 2pm and artis korea yang lain takde sorry ye. will be update later. :) kalau ada yang salah,pm me asap tau.


10 lυaнan нaтι:

Rozuan Ismail said...

tak layan sangat artis korea..ada bape kerat je yang betul2 kenal..biasa layan drama dan filem dia je..romantik..jiwang tangkap leleh..hehe

Fatto Fatt. said...

Tapi, tu gambar TVXQ?

napeace™ said...

weh apsal aku tekan show/hide post tu tak jadi apa2?

*haha saje je nak komen kat sini

ismail putra aidil adha said...

rozuan; hahahaaha. aku tak layan sangat movie korea. snsd je^^

fatto fatt; tengah edit2 ni.pening mana satu.heee sorry

napeace™ said...

Okay dah boleh dah. Bila la SNSD nak datang Malaysia ni.. hurm

ismail putra aidil adha said...

napeace; tadi tgh under construction lagi.thats y tak leh tgk. xya tggu SNSD dtg lah,ko pon da menari cam SNSD. =P

Fatto Fatt. said...
This comment has been removed by the author.
Fatto Fatt. said...

Weet weet, TVXQ.
Weet weet, Super Junior.
Weet weet, SNSD.
;D

ismail putra aidil adha said...

fatto fat; da betol kan sume? :) haha

<3 snsd =P

DiahRodzi said...

mnat band korea jgk..tp sedih la bila TVXQ skrg dah pecah....tggal 2 org ja...
lg 3 org dah jdi group JYJ....
WTfish dgn SM aku pown xtau la....sbb tyme diorg pecah tu diorg tgh femes lg kot...tp skrg dah menyepi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...